Csapatunk

Dr. Szeghő Attila

Szájsebész főorvos

Implantológia, Protetika

Több évtizedes implantológiai gyakorlattal rendelkezik. Vezetésével rendelőnkben rutinszerűen végzünk fogsebészeti, szájsebészeti, implantológiai és kisebb plasztikai műtéteket.

– 1978 Fogorvosi diploma, Szentgyörgyi Albert Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudomyányi Kar Fogorvostudományi Szak

– 1981 Fog- és szájbetegségek szakorvosa

– 1986 Szájsebész szakorvos

– 1991- 2011 A Bajai Szent Rókus kórház szájsebészeti osztály osztályvezető főorvosa

– 2006 Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

beszélt nyelv: angol, német

Dr. Szeghő Márk

Fogorvos

Endodoncia (gyökérkezelés), Konzerváló fogászat

– 2009 Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kar — Fogorvosi diploma

– 2012 Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

– 2021 Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar  — Orvos-Közgazdász

Már gyermekkorom jelentős részét fogászatokon töltöttem Édesapám révén, így „tanulmányaim” tulajdonképpen már ott kezdődtek, utána pedig az élet e pályára sodort és megszereztem a diplomát a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Legfőképpen fogak megtartása és ezek lehetőségei érdekelltek ezért még tovább folytattam tanulmányaimat és e téren szakvizsgát szereztem, így váltam Fogászati Centrumunk fogmegtartó kezeléseinek szakértőjévé. Előszeretettel foglalkozom a károsodott fogak megtartásával, tökéletes helyreállításával. A leggyakrabban alkalmazott szakterületem az endodoncia, így fogászatunk gyökérkezelő specialistája is vagyok. A közgazdasági tudományok elvégzése után Fogászati Centrumunk vezető orvosa lettem. Magas szinten társalgok a német és angol nyelvterületről érkező páciensekkel is. Továbbá fontosnak tartom a megfelelően kommunikált kezelés tervek előadását miáltal pácienseink mégjobban megértik az esetleges kezelések szükségességét és e révén megnyugodottan és elégedetten érzik magukat.

Dr. Szeghő Fruzsina

Szájsebész

Implantológia, Protetika

– 2015 Szeged, Fogászati és Szájsebészeti Klinika

– 2018 Szájsebész szakorvos

beszélt nyelv: német, angol

Karasziné Tamaskó Nóra

vezető fogászati asszisztens és dentálhigienikus Bsc

Dentálhigienikusi diplomámat 2018-ban szereztem meg a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. Számomra nagyon fontos, hogy a fogászati csapat tagjaként a fogászati prevenció elméleti és gyakorlati alapjait átadjam a pácienseknek. Fő célom a páciensek szájüregi egészség megőrzése a megfelelő szájhigienia kialakításával. Vezető asszisztensként törekszem a fogászati praxis hatékony működésére az asszisztensek koordinálásával.

Pécsi Anikó

fogászati asszisztens, dentálhigénikus

Kossuth Zsuszanna Gimnázium és EÜ szakképző iskola 2006 —  fogászati asszisztens

Jelky András Szakképző Iskola 2007 — dentálhigiénikus

2005 óta vagyok a Szeghő-Dental dolgozója.

Dr. Szeghő Attila szájsebész műtéteinél segédkezem, többek között olyan fogászati beavatkozásoknál, mint bölcsességfogeltávolítás, fogászati implantáció vagy csontpótlás. Mint dentálhigiénikus az asszisztálás mellett a száj és a fogak higiéniájával, egészségével foglalkozom.

Török Szimonetta

fogászati asszisztens, social média menedzser

– Pécsi Tudományegyetem — Üzleti szakoktató BA (Gazdasági diploma)

– 2007 Kapos Felnőttképző Központ — Fogászati Asszisztens

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem 2022-ben, mindeközben abszolváltam a fogászati asszisztens vizsgát.

2020 óta dolgozom a fogászaton, illetve kezelem a social média oldalainkat. Szakmailag fontosnak tartom a fogorvosomnak nyújtott pontos és precíz támogatást. Számomra kiemelt jelentőséggel bír, hogy pácienseinknek új dimenzióba helyezzük amit addig a fogászati kezelések során tapasztaltak: mindent megteszünk, hogy jó hangulatú fogászati beavatkozáson essenek át és magasfokú elégedettséget érezzenek.

Vajas-Örmény Ronetta

fogászati asszisztens

Mészáros-Dobossy Heléna

fogászati asszisztens

Himer Jázmin

fogászati asszisztens

– Best-Work Kft. — Fogászati Asszisztens

2022-ben végeztem el a fogászati asszisztens képzést, mely szakmát azóta is lelkesen gyakorlom itt a fogászaton.

Az MNÁMK-ban végeztem tanulmányaimat, ahol német felsőfokú nyelvvizsgát szereztem és az angol nyelvet középszinten beszélem.

Relevánsnak tartom a jó csapatmunkát, hogy minél gördülékenyebben folyjon a páciensek kezelése. Lényeges, hogy a külföldről érkező, akár itt élő páciensek is könnyen megértessék magukat, ezért fontosnak tartom a jó nyelvismeretet.

Törekszünk arra, hogy a rendelőben nyugodt, harmonikus hangulatot teremtsünk, hogy mindenki a lehető legkellemesebben érezze magát.

Szabadosné Pólya Ildikó

recepciós

Végzettség: Eötvös József Főiskola német szakos tanító

2020 óta dolgozom a Szeghő-Dental Fogászati Centrumban recepciósként. Feladatom a páciensek fogadása, a velük kapcsolatos adminisztráció elvégzése, a felmerülő kérdéseik megválaszolása személyesen, telefonon és e-mailben is.

Már az érkezésükkor igyekszem számukra egy barátságos, megnyugtató légkört kialakítani. A legnagyobb eredménynek azt tartom, amikor elégedetten távoznak pácienseink és a következő kezelésre már félelem nélkül érkeznek.

Német tudásom miatt a külföldi pácienseinkkel is könnyeden kommunikálok.

Gyuri Éva

recepciós

2019-ben érettségiztem a Kun László Gimnáziumban és még ez év szeptemberében kerültem a Szeghő-Dental Fogászati Centrumhoz ahol recepciósként dolgozom. Fontos számomra, hogy pácienseink már az érkezéskor kellemes, nyugodt, és segítőkész fogadtatásban részesüljenek. Szeretem a munka változatosságát, hogy minden nap új emberekkel van lehetőségem találkozni és segíthetem őket az érkezésükkor a félelmek eloszlatásában és az adminisztrációban a munkám során. Német nyelvtudásommal az ezen nyelvterületről érkezőkkel is könnyen kommunikálok.

Richter Ildikó Eszter

szervezet fejlesztő

BGE – Közgazdász (német nyelvű képzés – felsőfokú, szakmai nyelvvizsgával) 2002-2006

Central European University – MBA (nemzetközi mesterfokú képzés) 2015-2016

KJE – Társadalomtudományi és Gazdasági Szakfordító (Angol-Német-Magyar) 2020-2021

Multikulturális hátterem és háromnyelvűségem miatt az emberekkel való kapcsolat került a szakmai munkám során is előtérbe. A bizalom számomra tényeken alapul – de a tények semmit sem jelentenek az emberek nélkül.

A nemzetközi üzletfejlesztésben és stratégiában szerzett többéves tapasztalatra építve tanácsadóként és üzleti coachként a Szeghő-Dentalban dolgozom, különös tekintettel a soft-skillekre a szakmai környezetben.

2020 óta dolgozom a Szeghő Dentál Bt.-nél – először tanácsadóként, majd állandó munkatársként vett fel a cég. A vállalat többi tagja a fogászathoz ért, én a cég minden egyéb területén támogatom a vezetőséget.